• eminbaristarim
  • Yorum yapılmamış

Bana da gönder

Ekoloji Kolektifi Derneği tarafından yayınlanan “Kent Ve Ekoloji Araştırmaları İçin İnternetten Kamusal Veriye Ulaşma Rehberi” yayında. 

Ücretsiz olan rehberi sadece kargo ücretini ödeyerek sipariş edebilirsiniz. Rehberden edinmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak açılan formu doldurun.

Bana da gönder

Rehber ne işime yarar ?

Bu rehber, internet üzerinden yaşadığı yerle ilgili bilgiye erişmek isteyen yurttaşların ve ekoloji, kent gibi konulara merak duyan ve araştırma yapan, yapmak isteyen herkesin işini kolaylaştırmak için hazırlandı. Rehberde anlatılan kaynakları kullanarak örneğin, bir şirketin ortaklarını ve sermayesini, bir ihalenin hangi şirkete ne kadar tutara verildiğini, bir termik santralin lisans başvurusunun durumunu, yaşadığınız ilin güncel hava kalitesi değerlerini, belediyenizin neye bütçe ayırdığını, civarınızdaki korunan doğal alanlar ve tescilli kültür varlıklarını, hatta en yakınınızdaki anıt ağacın yerini, yaşını ve türünü öğrenmek mümkün.

Talepçiye birkaç not

Her hafta Çarşamba günleri kargo günümüz. Yayınlar kargoya, karşı taraf ödemeli olarak teslim edilmekte olup, yayınların tahmini erişim süresi 1 ya da 2 gün arasında değişiyor. Kargo ücreti, kargo firmasınca belirlendiği için, bu konuda bilgi veremiyoruz.

Email üzerinden gelen gönderi taleplerini tek tek işleme almamız mümkün olmadığı için gönderi formunu kullanmanızı rica ediyoruz.

Gönderilen yayının kargosunun iade edilmesi halinde, aynı talepçiye başka gönderim yapamıyoruz.

Verilen bilgilerde eksiklik görülmediği sürece, başvuranlara dönüş yapılmayacak, kargonuz gönderilecek.

Keyifli okumalar, araştırmalar!

Ekoloji Kolektifi

Not: Rehberin dijital versiyonunu https://bit.ly/2nlcDeQ adresinden indirebilirsiniz. 

İstek formu

Yazar eminbaristarim